divendres, de gener 15, 2010

Potser és hora de tornar a cremar esglésies...

Declaracions del nou bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, a la Cadena Ser:


No sé què dir. M'he quedat sense paraules al escoltar-ho aquest matí al Món a Rac1. I segueixo mut. Perplex. Tinc una ràbia tal que no sé com canalitzar-la. És una ràbia que frega la violència física. Com diria Ella: "si em trobo a Montsenyor Munilla pel carrer, li faig mal". Les seves declaracions, com deia el vice-cònsul d'Haití a Barcelona, són immorals i jo afegeixo, despreciables, lamentables, repugnants i absolutament condemnables. Si de mi depengués aquest senyor seria destituït del seu càrrec immediatament i després d'imputar-li una querella criminal i contra els drets humans seria jutjat al Tribunal d'Estrasburg o al de La Haya. M'encarregaria de que fos declarat culpable i condemnat a fer 365 dies (8760 hores; 525600 minuts) de "serveis a la comunitat" Haitiana. Li faria escriure 2.000 vegades: "La pobre situación espiritual y la concepción materialista de la vida, me ponen cachondo hasta el punto de ponerme palote". Podria fer un text argumentatiu en contra, molt correcte i molt ben redactat (bé, ho intentaria, al menys) però passo. Passo. No es mereixen ni un minut més de protagonisme. La seva església, els seus fidels i la manca de fe és més important que 100.000 vides humanes. Només diré, per alliberar una mica més de ràbia, que espero que un terratrèmol de magnitud 7 en l'Escala de Ricther l'enganxi un dia (a ell sol, a poder ser) uns segons abans d'arribar a l'orgasme mentre se la pela mirant fotos de nens vestits d'escolanets i un crucifix li caigui al damunt i es quedi tetraplègic. Amén.

Aquí teniu la notícia publicada a El País i a la premsa seria del 20minutos. Jutgeu vosaltres mateixos. Ja us passaré una adreça on podeu aconseguir granades de mà i AK-47's.

Ara, això no s'acaba aquí. Ara una de riure. Pat Robertson, telepredicador avangelista dels E.U.A. (el que no passi allà...) declara:

"El desastre provocado por el terremoto el martes en Haití se debe al pacto con el diablo que hicieron sus ciudadanos cuando se independizaron de Francia".

I pels que no us ho creieu, aquí va el vídeo de la CBN:


O fa poc va anar a veure la última producció de Terry Gilliam o ha vist moltes pel·lícules de ciència ficció i es creu a Iker Jiménez...

I deixem-ho aquí perquè tot plegat és una perdua de temps i una gran merda que fa molta pudor.

Sort que la majoria d'Haitians no coneixeran l'existència d'aquestes declaracions nècies i absolutament despreciables.

L'església i els seus "capos" cada cop fan més pena, més ràbia i sembren més intolerància i imbecilitat. Els feligresos haurien de fer alguna cosa. Quant a la resta... potser és hora de tornar a cremar esglésies, no?

10 comentaris:

Matti ha dit...

afegeix-hi que són "asombradoramente espeluznantes". No puc deixar d'unir-me a tots els grups anti-catòlics del feisbuc.

Pauflies ha dit...

S'hauría de convocar una mani davant de l'esglèssi (o en sigui que viu i "treballa" aquest individu). Per reclamar la seva abdicació, discúlpes en públic, i que l'empaquetin cap a Haití amb un cartell on es veiessin les seves paraules (veure "la jungla de crital"???)

Srta. Tiquismiquis ha dit...

D'això del bisbe s'en diu caritat cristiana oi?

Senyor Merdevalista ha dit...

No cremem les esglésies, collons! Calem foc en aquesta puta gentussa i tornem a quan les basíliques eren llocs de reunió i no de culte.

El cristianisme recalcitrant només està fent el que sempre ha sabut fer: està aprofitant el moment que el sistema trontolla per intentar influenciar les consciències. És així de previsible i de miserable. I el que diu el telepredicador, doncs miri, és la tradició cristiana d'idenfiticar pecat i culpa.

"Arrepentiu-vos, que arriba el dimoni!!!!"

PD: No ens estranyi que d'aquí a quatre dies surtin il·luminats predint que ens queden dos telediaris perquè arriba l'Anticrist.

Anna Tarambana ha dit...

Anem molt malament,com potser que persones així arribin a certs càrrecs. Gran part de la seva "congregació" li ha girat l'esquena i no m'estranya, el canvi ha estat de 180º gairebé!

Miris ha dit...

I can't believed it....

Sergi ha dit...

Ja es mereix que els seus propis feligresos li girin l'esquena, però el més fort és que molts no ho faran. Segrestem-lo i portem-lo emmanillat i encaputxat cap a Haití. Allà el deixem anar en plena massacre i destrucció. Que ho vegi amb els seus propis ulls. Potser fins i tot ell seria capaç de rectificar. I si no ho fa, però també -i especialment- si ho fa, després de veure la desgràcia, sotmetem-lo a les pitjors tortures imaginables, que aprengui d'una vegada què és patir. Llàstima que no sobreviurà per poder-ho transmetre al reste de gent.

Anònim ha dit...

Quant d'imbècil que hi ha. El més trist és que encara algun malalt se'ls creurà a un o a l'altre.

Unknown ha dit...

Relax, take it easy...

Aquest telepredicador tarat és a l'esglesia com el Christiano Ronaldo al Freddy Kruger.

Que fa tot podor si, però el cuesco ja coneixem tots qui s'els tira.

dolcabesada ha dit...

No puc deixar de comentar aquesta entrada degut a que la meua cara de imbècil que se'm va quedar va ser semblant a la de moltísimes altres persones quan van escoltar aquesta noticia. I es que, sí, és penós, molt penós. Però aquesta noticia i moltisimes altres... És algo que em dona ràbia, impotència de veure la quantitat de gent que hui a dia els segueix i segueix les seues idees. És una vertadera pena però no hem de deixar de lluitar perque si donem una lluita per perduda la guerra s'ha acabat. El meu absolut rebuig a gentola com aquesta. Una vertadera vergonya!