dissabte, de desembre 20, 2008

Adoro todo aquello que no tuve

Estimo massa a massa gent, a masses dones, a masses noies. Em casaria amb dues o tres, ara mateix. L'alcohol, dirieu. I certament..., no és cert. Tot això és una merda d'aparença que queda molt bé pel dia a dia, per fer-te un puto perfil al facebook i el que vulgueu... però no, a l'hora de la veritat, i qui em coneix ho sap: no és cert. És mentida.

Hi ha una veu, una mirada, un gest, tan sols un... Un gest que va fer que pensés que alguna cosa més enllà, un gest que, banal, no va deixar de fer-me mal, punxant-me, clavant-se'm al bell mig del pulmó dret, perquè el dolor sempre ha sigut de dretes i no hi hagut res a fer, putamerda. I segueix sense fer-se'm res. Però avui ho he vist clar (que vol dir no veure res): em casaré amb ella. De debó que sí. Que no és broma. Que és intel·ligent. Que què? Que ens entenem. Que ens compartim. Que ens busquem. Que no ens busquem. Que ens ansiegem. Que l'estimo/no l'estimo.

I en Caetano diu "ya nada me conforma si no estás tu también...". I sembla de broma, un bolero antic, però us dic jo, que és més cert que tot el que Sabina, El Canto del Loco i Chiwuaka hagin pogut escriure mai. Primer, perquè sí. Segon, perquè, tot i no haver-ho escrit ell, és bUrUtal.

I cantat/o.

Sí, Sabina rima, però no me'l crec. El Canto del Loco fa gràcia però no tanta i Chiwuaka té pèl, però no tant.

Adoro Caetano Veloso, adoro Kurt Elling i el seu My Foolish Heart, adoro Freddie Hubbard, adoro todo aquello que no tuve...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Enhorabona per la teva boda, encara que sigui a llarg termini. Quan ella ho sàpiga potser les coses s'agilitzen. Em faria gràcia veure't vestidet de boda... però de lluny, que a mi les bodes...

Mel ha dit...

Aquest és un concepte que l'Enrique (un descunegut amb qui vaig parlar ahir en una barra de bar) definiria com; lo-que-falta-para-el-10. I és que molts cops ens fixem més en tot el que falta per arribar al 10 i no valorem el 7que hem aconseguit. Sovint el cor és foolish i capritxós i no s'adóna del moment únic en el que viu. El seu batec s'ha d'aturar un instant per observar i seguir endavant.

Helena Minuesa ha dit...

ei, però amb qui dius que et cases petit?

jo vull fer el verset!!

petó gran que t'estima

(pd: et cases amb mi???)

Unknown ha dit...

Tragicomedia de Gerardo y Melibea