dimecres, de novembre 19, 2008

Fenòmens paranormals que m'han passat avui (I)

En el meu afany irrefrenable d'iniciar noves seccions al Bròquil que, normalment/sempre queden reduïdes a un sol post, avui, dimecres mieddadedia de Novembre del domilgüit, enceto aquest Fenòmens paranormals que m'han passat avui:

1.- Prenia un expresso al Café Centrale de Würzburg quan, així, sense previ avís, ha entrat el Pau Riba (usujuru, era clavaet!) i ha demanat "ein Cappuccino, bitte" amb un alemany de Càtedra de filologia.

2.- La Daniela, una croata que està de pas al laboratori de'n Dr. Koepsell, i que és una de les dones més boniques que he vist en molt de temps (exagerant), m'ha somrigut.

3.- De deu amb folre i manilles.

4.- La Maria, la companya de pis de Würzburg, no s'ha tirat cap flor en una conversa de 30 minuts (He dit conversa? Monòleg, monòleg...).

5.- No he creat cap grup estúpid/absurd/inútil al Carallibre (àlies Feisbuc) des de fa més d'una setmana. Encara estic a temps, però, que la nit és molt llarga.

6.- No m'he enamorat de més de 5 rosses i 13 morenes amb els ulls clars, tornant al laboratori per Koellikerstrasse.

7.- Només he escoltat 13.2 vegades "Segundo Premio" de Los Planetas, 15.5 vegades "Un día en el parque" de Love Of Lesbian, 12.3 vegades "Quemando tus recuerdos" d'Extremoduro, 55 vegades "Sonhos" de Caetano i 25.43 vegades "Lo que me dice tu boca" de Javier Ruibal. Qui em coneix sap que d'impacient, no escolto cap cançó sencera, tot i que l'escolti més de 10 vegades al dia. Mai sencera. Mai.

8.- He pogut descarregar-me il·legalment (què faaaaaaaaaaas, dilinqueent!!) després de molts intents frustrats (degut a que la discogràfica o el-gilipolles-que-sigui bloqueja tots els links possibles...), el darrer disc del grup Nena Daconte (la cantant del qual és Mai Meneses, primera concursant eliminada de la 234ª edició de la Operación Truño). Ho confesso. Sí. No diuen que s'ha d'escoltar tot? Doncs per això... és pura curiositat i de gratis... (Helena, ja te'l passaré... jeje...).

Actualització (20.11.08, 13:46h): es confirma, el disc de Nena Daconte és una merda important.

9.- He esmorzat amb calma veient al Cuní (a Alemania, eh?) i no m'he posat nerviós... fins que ha aparegut l'Empar Moliner i m'ha fet creure altre cop en la Cadira Elèctrica, la Injecció Letal, el Napalm, la Bomba de Plutoni, Guantànamo, les Tortures Xineses més brutals, en un milió de piranyes assessines en una banyera, en 100.000 escorpins dins les seves sabates, en... i s'ha acabat la calma.

10.- Totes les anteriors són correctes.

11.- Explica el Cicle de Krebs i perquè l'àcid cítric és tan àcid i tan cítric.

Siau, pardalets.

17 comentaris:

Mel ha dit...

Yeral

Li pregunto al Pau Riba...vaig a veure'l a Luz de Gas. Per 2€! Cortesia del TresC.

Petons

Zincpiritione ha dit...

Oju, que consavol dia pots trobar-te en algun puestu la doble de la Marina Rossell i allavontes no riuràs tant.

Unknown ha dit...

Referent al punt 7: tenim gustos semblants.
Haig de reconèixer que l'11 m'ha tocat la fibra...sembla que era ahir!

Salut!

Helena Minuesa ha dit...

eooo

que a mi la nena daconte em mola!!!!!!!

t'estim però me'n fot, perquè ets un cegdo amb dits de cameltoe, jeje

helen

pd. a veure quan et passes per la bresquilla jolines

Joan Recordà i Pellicer ha dit...

I doncs, Yeral, en front d'aquests fenòmens paranormals els teus familiars i allegats només et demanen que tornies sisplau! torna ja!

Molt bé d'això de no haver creat cap nou grup en una setmana! felicitats!

Després, quan tornis, t'explicaré la nova moda a l'assbook: crear identitats fictícies! quan tinguem una bona colla d'amics els convidem al recital poètic i serem l'enveja de tots!

Sergi ha dit...

Només em sé la 11, tio. Deformació professional.

Tornes a estar a Alemanya? I jo sense saber-ho, quines coses...

David Madueño Sentís ha dit...

Estimat broquil·lià! Ja veig que li tens al·lèrgia a l'Empar, i amb raó... Va de (perquè no em crec que sigui així les 24 hores del dia, si no, no hi ha Déu que l'aguanti) "sóc dolentota, enrotllada, però també crítica amb la societat que m'envolta". La veritat és que el seu llibre no és gran cosa, hi ha algun conte que val la pena, però molts fums. Aviat en faré una crítica al llunÀtic, no pateixis. I gràcies per passar-t'hi!

lamitall ha dit...

la nenadeconte aquesta és una merdota enorme

Unknown ha dit...

Si hem d'esperar a que El Bròquil s'animi cada vegada que fas les maletes i marxes a les Germanies anem servits.

No te queda Valldoreix más de camino??

la Bruna ha dit...

Ei Yeral!
Què fots per les Germànies?
D'acord amb la Mitall, que faaaaas escoltant la Mai Meneses?? Reconec que les cançons agraden a primer cop d'orella, però... que faaaas!!
Sí que estaria bé coincidir un dia d'aquests, però que sigui entre Santcu i Malapell, que Alemanya em pilla lluny de la ruta del B2!!
Vingali, un petonàs!

Anna Tarambana ha dit...

Sivols tornar a actualitzar, jo et confirmo que Nena Daconte, és una merda! Per ser fidels alainformació i conctrastar i tal, ho dic, més que res!

Er Savi ha dit...

Dir que quelcom és una merda no em sembla una informació molt contrastada. Els que no coneixem el disc volem més detalls...massa fàcil definir una merda com a tal.

bioqòmic ha dit...

Osti Yeral, jo el fenomen per anormals l'he sofert tot mirant un anunci de La Caixa on hi sortia un lab molt net amb tot d'investigadors molt nets, un dels quals deixava entreveure, rere la màscara, una barba poblada i unes ulleres de pasta negra...

Unknown ha dit...

zzzzzz

Yeral ha dit...

Bioqòmic, ets un cabró... jejeje... Minu, desperta.

Modgi ha dit...

L'Empar Moliner és una llepaquicos i té més cuento que Tania Head. Ja n'hi ha prou de viure del quimmonzóisme, collons!

meta.N ha dit...

Mola!

Un altre que no escolta les cançons fins el final.

Si et sona la cançó "Hey Jude" dels beatles, sabràs que el final és al polla. Doncs vaig trigar una temporada a descobrir-ho.

Salutacions cordialds des de l'empordà!