dijous, d’octubre 25, 2007

Karel García en concert al Harlem Jazz Club

Hola a tothom i totdon,

Per tots aquells que sabeu gaudir de la bona música, per tots aquells que us agraden els cantautors, Cuba, les cançons d'amor, les de guerra, les políticament correctes i les políticament incorrectes, pels que vau anar a veure el Silvio ahir o abans d'ahir, per tots aquells que somnieu, pels poetes, pels que lluiteu cada dia, pels que ho feu cada minut, pels Trovadors, per Noel Nicola, per mi, per tu, pel de més enllà, per qui vulgui i li vingui de gust us dic que aquesta nit tenim una cita:

KAREL GARCÍA cantautor cubà de la novíssima trova presenta el seu disc HAMBRE DE QUIMERAS gravat als estudis Ojalá de La Habana i en el que hi han colaborat Vicente Feliú, Silvio Rodríguez y Yhosvany Palma.

HARLEM JAZZ CLUB
c/ Comtessa de Sobradiel, 8
HORA: 22:30h. (si voleu seure veniu d'hora -22:00h- per a comprar l'entrada i agafar lloc i prendre una cerveseta).
PREU: 7 euros
(Què són 7 euros avui en dia, dos canyes?? si vau pagar 40 per veure al Silvio podeu pagar-ne 7 per veure a un monstre com en Karel i ja us dic que hi haurà sorpreses: en Carlos Lage y en Yhosvany seran allà... Quedeu avisats!)

Us hi espero a tots i cadascún (truqueu-me o escriviu-me un mail i quedem... eh?)

1 comentari:

Anònim ha dit...

ya te valeeeeeeeeeee! avisar el mateix diaaaaaaaaaaaa! hauria vingut, tot i que estic currant a muerte aquesta setmana per artfutura, los artistas multimediáticos... ya ves, enjoy!i trucaaaaaaaaaa'm! maldito!