dilluns, d’agost 06, 2007

Sorry, we are CLOSED

No us preocupeu, només serà una setmaneta i ja torno a ser amb vosaltres... Però crec que me la mereixo i la necessito! El Bròquil tanca una setmana per vacances.

Ahir van arribar a Würzburg el Llupe i l'Ona amb la seva Kangoo maquejada a fer-me una visiteta i des que van posar els peus en aquesta ciutat no vam parar de prendre cervesa, de la bona... Podeu imaginar com tinc el cap avui. Aquesta tarda a més, i per més Inri, arriben l'Ales, el Dani Daniel i el Guillem a completar el grup expedicionari. Demà i dimecres vistarem Bamberg, Nüremberg i Munich (sempre que la ressaca ens ho permeti). Dijous, amb el Trio Calavera pujem cap a Berlin a fer una visiteta al mur i a veure què s'hi cou... I ens trobem amb el Miquel i el Juanan. No us dic més.

Així doncs, a tots els que esteu de vacances... BONES VACANCES!

I als que no... Ànims que ja falta menys! Ens veiem a la tornada...

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones vacances!

Miris ha dit...

Uei gerardillo!!
quantes visites, eh?? Que us ho passeu molt bé!!!
Un petonas enooormeeee!!!!

Lluna ha dit...

Doncs això, bones vacances!

Unknown ha dit...

Yeral, aquells que no tenen vances et saluden, passa-ho bé nano.

Gem ha dit...

I que fem els mortals sense tu????
Per cert... Què vol dir que allargaràs la teva estada? Més temps sense el Yeral?

Que passis unes bones vacances! I gràcies pels ànims per aquells que encara no en tenim! Ara, el dia que les agafi, se n'assabenten fins a la Xina!

Una abraçada molt gran!

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anònim ha dit...

petit Gerard, vaig tard, com sempre i acabo de veure per primera vegada el teu racó de bròquil-o mai gatnes ai can bilibet- es mol acollidor i realment es com tenir-te una mica més aprop. jo seguire fent tard pero enyorante igualment. un peto de mel i mató*