dilluns, de novembre 19, 2007

Els meus 3 humils consells blogosfèrics

Recullo el guant catosfèric i arribo tard perquè ja en fa de dies (setmanes diria...) que me'l va proposar l'amic Submarí. Millor tard que mai -diuen-. Els consells blogosfèrics que puc aportar són aquests:

1) No escriguis res del que te'n puguis penedir: pensa que tot el que escriguis ho llegiran unes dues o tres persones (màxim) però que una d'aquestes pot ser aquella que no ho havia d'haver llegit mai.

2) Si no tens res a dir, no ho diguis.

3) Evita els post-plagi tipus "vaig a enganxar aquí un conte de Monzó magnífic... total només té 3 pàgines i mitja...". Hi ha qui només es dedica a seleccionar textos, cites, frases i prou. Cansa, jo crec que això, cansa. I si has d'escriure 3 pàgines i mitja, com a mínim que sigui teu (com faig jo, que deixo anar uns rollos que no hi ha qui els llegeixi, però són anècdotes ben originals! Jeje...).

Amb tot això, i creient que les blogers que poden llegir això són limitats, proposo als més fidels seguidors d'aquest Bròquil Xexu, l'Anna Tarambana i Somiatrufes a que ens instrueixin amb els seus tres consells blogosfèrics.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Carai Yeral, t'agraeixo que hagis pensat en mi, però generalment jo no faig memes, i en aquest cas, menys, que no sóc qui per donar consells a ningú. Però sempre m'alegra que es recordin de mi, gràcies.

Els teus consells m'han semblat molt encertats, especialment el segon, hehehe.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Consejo 1: No cites la madre de nadie en vano.

Consejo 2: elimina comentarios no deseados y spam rollo "Professor Howdy".

Consejo 3: cuidadín tu madre no se entere de tu blog que estás perdido !!!

Somiatrufes ha dit...

Yeral, moltes gràcies per pensar en mi! El problema és que jo no sóc absolutament ningú per donar consells blogosfèrics. La meva experiència bloguera és ínfima (com es pot comprovar), arrenca aquest estiu, i vaig definint el bloc a mesura que vaig fent. De totes maneres, alguna referència faré sobre aquest meme que proposes.

Pel que fa als teus consells, a vegades penso en el 1) i m'aturo en el 2) per no acabar fent el 3)... Però sí ho faig és de molt bona fe ;)

[perdona el retard a contestar, últimament vaig una mica despistat]

Yeral ha dit...

Xexu, Somiatrufes no us preocupeu. No cal ni disculpar-se. Tothom és lliure de seguir un Meme, de voler fer-lo o no. Us el vaig proposar perquè sabia que em llegirieu com a fidels seguidors del Bròquil. Els meus consells són de pasucatamboli però queden dits.

Pel que fa a tu Minu, no et vaig proposar perquè sabia que la liaves... i mira, sense necessitat de citar-te ja m'has aconsellat... Jeje... Què gran que ets! (d'edat, dic...).

Una abraçada pels tres...

Marc Arza ha dit...

La meva contribució. Alguns consells catsofèrics.

BLOCS, UN DECÀLEG DE VUIT PUNTS

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/blocs-un-decleg-de-vuit-punts.html

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com