dimarts, de juny 26, 2007

Vaig i vinc...



Vaig i vinc, eh? Res, una escapadeta per amistat, feina, cultura i oci.

El temps per anar de Würzburg a Frankfurt Hahn (que és com arribar a Reus i haver d'anar a Barcelona), de Frankfurt Hahn a Barcelona, de Barcelona a Sant Cugat, de Sant Cugat a Barcelona a veure la Maria Bethania al Palau de la Música dimecres a la nit amb la Isabel, d'anar el dijous a IrsiCaixa (el laboratori) veure el jefe enviar l'article a Blood (I hope it so much...) i saludar a la gent i ensenyar les fotos, de prendre una cerveseta fresqueta amb la gent d'Irsi al bar més càustic de Badalona i el Barcelonès, d'anar a veure "les Iaies", a la Titana, de veure alguns amics, de beure'm a alguns amics i amigues, de beure'm unes Estrelles (Damm, eh?) al Cata amb ells/es, de viure unes nits extraordinàries a les Guarraques, d'escoltar jazz a la Plaça de Can Quitèria (on és això, per cert??), de fer una "pestada" a casa els tiets (per "pestada" enténguis uns spaghettis al pesto a lo natural, amb alfàbrega de debó, no la del senyor Buitoni), ei, ei, ei, de veure els Papes, la mama, el papa, el Ferrandis, la Yisenia (ja sabeu, la família propera, la de sang, aquella que cada dia veus siguis on siguis, igual que aquells amics/gues que em beuré, amb B, que són els que Sempre hi són...), de fer unes rises, de menjar quelcom exquisit, abundant i tranquil·lament (Iaies faig una crida...!!), de fer una rentadora, de agafar alguns DVDs, alguns CDs, algunes samarretes, de veure al Halassane i menjar un Baobab (mmm... com el trobo a faltar), de passejar-me per les Guarraques a les 7 del matí amb qui quedi amb mi per allà (Miquel, Dani, Juanan...), d'explicar anècdotes, de seure a la fresca, d'anar a la piscina amb el Ferrandis, de còrrer fins a extenuar-me, de veure City Last Noise en un escenari de les Guarraques, de retrobar-me amb alguns i algunes que no pensava veure, de gaudir de la xafogor de Barcelona i el Vallés fins i tot a la matinada, d'agafar els FGC (vols dir?? per anar a on??), de conduïr una mica (me'n recordaré??), d'acomiadar-me fins al Juliol o l'Agost, de fer petons i abraçades a doju, de rebre petons i abraçades (què, tinc dues àvies, jo...), de tornar a agafar l'avió de Barcelona (aquest cop sí) fins a Frankfurt Am Main i de prendre el Deutsche Bahn (DB) fins a Würzburg.

El que es pot resumir (mai he tingut massa capacitat de síntesi, perdoni...) en un paràgraf amb unes quantes desenes de línies, espero que sigui una agradable estada a Sant Cugat, de retrobament temporal i d'alegria, de ganes de veure a la gent i de beure-me-la. De ganes de gaudir dels somriures, les cares, els gestos i les cerveses dels amics i la família i tornar de nou a l'aventura Würzburguiana amb energies renovades, alguna que altra neurona despistada o perduda del tot, i sobretot, un grapat de bons moments, records i sensacions que facin d'una ciutat estrangera, una llar còmode i comfortable (tot i l'alemany...).

Un petó de bis gleich pels de Würzburg... i un altre de Hallo, wie geht's? pels de Barcelona!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Òsti, m'he cansat només de llegir-ho. La joventut, quina energia...

Sergi ha dit...

Quin perill, quin perill, en Yeral torna a Barcelona!! I no passaràs a veure la canadenca? A les altres del grup ja les tinc avisades, però a ella no li he dit res, millor que s'ho trobi...

Aaaaats ha dit...

primuuuuuuuuuuuuu*

quina il.lusió tenir-te per casa encara que només siguin uns dies. saps quê? penso estrujar.te fins a deixar-te més primet que un espagueti al pesto d´aquests que et menjaràs avui!! visca les guarraques, visca!! visca el meu cosí més romàntic! visca!! visca el paga-li joan!! vindràs a veure´m?????
t´estimooooooooooooooooooo
mooooooooooooooolt**
VISCA!!!

Unknown ha dit...

Jo estic 100% d'acord amb en perdedor, però crec que en yeral te s'energia dins seu, l'home del post infinit i al mateix temps l'home dels mil comentaris, serà també l'home que tenia un Blood? serà el més guarraco entre les guarraques? serà que no li mola el Monkey Island? Et dedico un live del Mario Bros...