dijous, de juny 14, 2007

Camí de l'infern dels sons més estrambòtics

D'aquí a 40 minuts aproximadament tinc classe d'alemany... Grrrrrrrr... ja començo a tenir calfreds... Us ilustro el camí que m'espera...

Es un camí de sons estrambòtics, consonants i més consonants, i una titxer més aviat "chapada a la antigua" i amb unes ulleres rollo Agata Ruiz de la Prada que provoquen malsons i paranoies. Somio que apareix ella, la titxer, entre el camp de sègol i diu "Nein, ich bin nicht Belinda, ich bin Nosferatu... hihihihihi" (perquè si us fixeu, l'onomatopeia de riure no és igual que en català o castellà, els capullos hi foten una h... és però un riure maquiavèlic, tingueu en compte...). A veure si aprenc a dir "les teves ulleres són lletges del cagar" i li puc dir un dia.

Mmmmmm... I què porto al sopar d'aquesta nit a casa la Micha? Cervesa??? potser sí, mai queda malament i sempre entra ben fresqueta. Però i de menjar?? Castanyes??? No és época, no??? Anxoves de l'Escala?? Llonganissa de Vic?? Fastucs?? Mel i mató?? Pernil país?? Un Whopper?? Patatas grandes?? Quiere el menú súper o maxi-hiper-súper por solo 50 céntimos más??? Quiere patatas regular fit o fucking crispy??? Le gustan rubias o morenas?? Tiene pérdidas de orina?? Todavía no menstrúa?? Ha vencido ya su miedo a la oscuridad??

Tatatatatatatá! Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu!

Gurbai.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Diagnòstic: Esquizofrènia paranoide.

Sento dir-te que en català també riem amb 'h', almenys jo ho faig, ho he llegit en algun lloc.

I no exageris tant, home, que no n'hi ha per tant. Estudia alemany, i després me n'ensenyes. Ara pensaré això de les ulleres, i si em surt com es diu, ja t'ho faré saber.

GG ha dit...

Deine "pinça" ist weg mein Freund!!! LA veritat és que sí, l'aprenentatge de l'alemany pot provocar desordres neurològics aguts i greus en si bemol i fa sostingut, suors fredes a l'hipotàlem i un neguit a tots els ganglis basals....mandanga buena, perquè ens entenguem.
Des de BCN (bueno, Can Ruti per a ser més exactes, vaya divendres més perracu que tinc) molts ànims amb el Deutsch, la títxer Rottenmeier i tota la pesca!!

Unknown ha dit...

yeral, tu si que ets un fenòmen paranormal, gensantsquinagentcorrepelmon... a Barna per cert fa més calor que a l'infern, per si tornés aviat, apa siau.