dimarts, de gener 08, 2008

Bons Propòsits pel 2008

Ja torno a ser per a terres germàniques i amb els ànims renovats, amb ganes de donar-li una empenta als experiments per a enllestir tot el possible fins a l'hora de marxar (no sé, no sé quan serà però cap a mitjans de Febrer, després que l'Ester -qué bé que s'ha decidit a venir!!!- vingui a fer-me una visiteta).

Per aquest 2008, i fent el que s'acostuma a fer per aquestes dates, vaig a deixar anar alguns dels desitjos, propostes, intencions que em vénen al cap avui (no sé quants seran, els que surtin... que és gratis):

1.- Desitjo no sentir la frase maleïda de "T'estimo molt, però com a amic". Si no m'estimes com jo vull, diga-m'ho amb els ulls i prou, que ja ho sabré veure.

2.- Espero gaudir dels meus amics com fins ara, amb els Gin Tònics que això impliqui i amb els silencis, necessaris. I amb la complicitat aquella d'aixafar-nos un peu per sota la taula quan un està dient una bajanada.

3.- Vull escriure més, llegir més (molt més -propers objectius: Incerta Glòria, La conjura de los necios, Como una novela, El jugador-), tocar més (que no tocar-me més...) i per tocar enténgui's la guitarra i cantar més (i no al Bohemia, karaoke tronat de Sant Cugat) sinó a casa, a algún festival local, nacional o internacional, a la dutxa, o al carrer, a les tantes de la matinada).

4.- Publicar un JBC (Journal of Biological Chemistry). Això sí que és apuntar alt. Però mira, d'il·lusions i somnis també es viu, i jo sempre he sigut una mica somiador. I optimista.

5.- Espero utilitzar la bicicleta que els Reis Bons (si és que n'hi ha de bons...) m'han regalat pujant al Puig Madrona, com a mínim, i fent la "Pedals de foc" com a màxim.

6.- Ballar un vals amb tu, a ritme de "Someday my prince will come" de Miles Davis, a qualsevol pàrquing amb la ràdio del cotxe a tope i les finestres obertes.

7.- Deixar la Fanta de llimona i el cola-cao per xiclets de benzedrina.

8.- Poesia, poesia, poesia...

9.- Que otorguin un premi, el que sigui, a Muchachada Nui i a Todd Solondz.

10.- Cuinar una fideuà per tu i per mi, i brindar amb Cava "Privat" o amb un Priorat de nom "Maius".

11.- Llevar-me, algún dia de l'any, amb temps per esmorzar amb calma i anar a la feina sense fer bogeries a dos rodes per la cuneta. Això també és apuntar alt.

12.- Que Faemino y Cansado m'enviïn una postal desde la sala Galileo Galilei.

13.- Que en Ruibal tregui un altre disc, ja.

14.- Un Festival de Jazz de Terrassa immens i inoblidable, desitjo.

15.- Quinze "niñas bonitas". O només una, però que em deixi jugar per jugar i tornar-me boig per ella i ella per mi. Res de Dolces Vitas. Jo ja m'entenc.

16.- Més Jazz, més Funk, més Soul & R&B, més música, més Estanislau Verdets, més Andreu Martínez Projects, més Radioheads, més Dave Hollands, més projectes musicals com deu mana i menys "Operacions Triumfo" i "Tú sí que vales" i pollades per l'estil.

17.- Que se mueran los feos, porqué se llevan las chicas.

18.- Més futbol: jugar-lo, entengui's.

19.- Més il·lusions, més optimisme, més ganes, més temps, més tu i més jo.

20.- Al·lèrgia? 0% gràcies.

21.- Més Estartit. Un arrós amb llemàntol de La Gola.

22.- Que la Julia, l'Ameba i la Michi em visitin a Barcelona i que jo les visiti allà on siguin.

23.- Que la malaltia de la dona d'un amic meu, amiga meva, marxi per on ha vingut, que s'avergonyeixi de ser un entrebanc en la felicitat d'una parella esplèndida. Que fugi de por!

Desitjo il·lusions de tots colors i gustos per tots els que llegiu això, i tot i algún plor, algún moment delicat, algun entrebanc, ens podem seguir veient i llegint i gaudint i plorant de felicitat.

Com diria un amic meu "Antes roto que doblao".

Bon dia tingui.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja mateix t'emplaço a la barra de la Nova Jazz Cava, per fer un gintònic, quan el Festival!

Sergi ha dit...

Un post de molt bones intencions, i esplèndid, molt en el teu estil. Espero que tot se't compleixi, i que trobis el teu lloc i la teva felicitat. T'ho mereixes. Bon any Caníbal.

Unknown ha dit...

La gent a principi d'any fa els propòsits tipics; tu has fet un megamix de propòsits + dessitjos i la veritat és que has picat una miqueta alt (això va be pq tens més possibilitats de pillar). To por pedir, me sumo contigo al 21.

Anònim ha dit...

Hola Yeral...A garapokin fits...tu i jo ens entenem...SALUD I FORÇA GARDO! ENS LA VEIEM AVIAT...ferran...(RAnoi!)

Anònim ha dit...

Sorprendido!!! muy sorprendido!! pedazo bloggg, pero de todas todas, que estos deseos se cumplan, bueno casi todos, pq sino que pedirás el año q viene??
Siempre hay que dejar un trocito de espacio para seguir soñando y si es a ritmo de Jazz veo q será mucho mejor!!

Miris ha dit...

ole yeral!!
bons proposits, si senyor!!
puc compartir i acompanyar-te amb alguns d'aquests proposits?? (entenguis fer birres i concerts de jazz, i sentir la teva guitarreta i veu-ja toca!!)
Bon any macarra!!

Unknown ha dit...

Mare de Déu Senyor, només recordar-te que el dia te 365 o 366 dies no més, l'ambició acabarà amb tu! :-) Bon anys, senyor, aviam si tornes ja d'una puta vegada d'Alemanya i et tenim per aquí 24/7. I jo no vull un JBC, jo vull un Science!!! (o un Nature en el seu defecte)

Yeral ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris i les paraules amables! Que en sou de trempats cajumdena!!

Perdi, ja pactarem dia i hora però el Gin Tònic cau segur...!

Xexu, espero igualment que trobis el teu lloc en la nova etapa que encetaràs aviat (avisa'm quan llegeixis tesi, eh, cabronàs?!). Gràcies per les teves paraules!

Minu, quan anem a la Gola??

Ferrandis... Agarapukinfeits per vos també. T'estimo.

Carlsbergensis, ets un trempat!

Primosorprendido, y más que te vas a sorprender!! Un petó pel David Jr. i per l'Ester!!

Miris, saps que estàs (sinó en tots) en la majoria d'aquests propòsits o sigui que... No és que puguis acompanyar-me, és que HAS d'acompanyar-me collons!!

Fonamental, amb un JBC faria... i sí, crec que puc acomplir la majoria de desitjos/propòsits (tot i que alguns no depenen de mí, per ser desitjos... clar...). Lo de Faemino y Cansado ho veig xungo.

Una abraçadaper tots/es i cadascún/a!