diumenge, d’octubre 28, 2007

Piticli, qué bonico, Piticli!!

No sé si és un vídeo representatiu del programa, segurament no, perquè cada secció del programa és diferent de l'anterior i si més no, igual o més surreal; però m'agrada el nom de la mascota, m'agrada l'absurditat del gag... i el nom de la secció... Enjuto Mojamuto.

I ja sabeu, els dimecres a partir de les 23:30h. a La2 el post-humorisme dels Ex-Hora Chanante en acció...

A més, via YouTube i per no penjar-los tots aquí, recomano les seccions "Celebrities" -per mi de moment, la de París Hilton guanya- (ex-Testimonios -no us perdeu per a res del món el de Gorbachov, el de la Björk i el de Bill Gates) i "Mundo Viejuno" (ex-Retrospecter -imprescindibles el de El Scout Corrupto i El Novio Enano).

Llarga vida al YouTube i a Muchachada Nui... Nuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Que friki, Yeral! Segur que no hi havia un tall pitjor? Ja m'havien parlat d'aquest personatge, però no sabia que era de dibuixos. I a mi que aquest programa mai m'ha acabat de fer el pes... menys el Retrospecter, és clar, això ja és un video de culte!

Unknown ha dit...

Nen, per gag cómic el del Ferrà Adrià en "El hombre Jabalí" (te lo dice un gañán anganchadisimo a esta droga)

Anònim ha dit...

Cariñooooooooo!
Cómo está usted?? En tierras germanas de nuevo? Te echaba de menos y me he dicho, voy a ojear su blog, y aunque ya sabes que domino el catalá perfectamente prefiero escribirte en castellano antigüo que sé que te pone más.
Yo estoy super bien, me han dado ya la beca y además tengo un curro cuidando a un niño de 3 meses,Ya te contaré... En 3 semanas me voy a NY!!! Hasta cuando estarás tu en Wü?
Te quiero tela tío!!
Un abrazo de los fuertes.

Modgi ha dit...

Joaquin Reyes i els seus freaks colindants son uns genis totals i absoluts, objectivament parlant.