dijous, d’abril 10, 2008

El nein d'uns ulls plens de Carib...

I com pot ser, em pregunto avui, que havent descobert que no era cubana, que tan sols tenia avantpassats del Bronx, que em mirava amb aquells plens de mar del carib i que jo la mirava amb els meus ulls grossos i miops, que ballava a uns escassos 30 centímetres dels meus braços, em pregunto doncs, com pot ser que, tot i no haver intercanviat més de quatre paraules però haver-ne dit tantes sense dir-les, i jo haver rigut d'aquella manera còmplice, em pregunto, com, després de pensar que havia marxat i haver resurgit de nou, il·luminant el local piju de moda, i d'haver demanat el tercer gintònic, com pot ser, dic, i em pregunto, que després d'un flirteig subliminal i potser massa subtil, potser per això, em pregunto, com, després de fer-se tard, potser massa, i indecís i estúpid, com, dic, i em pregunto altre cop, al, després de moltes voltes, de molta incertesa, de ai-sí-però-no, com, em pregunto avui, amb el cap a Santiago de Cuba, repeteixo, i em repeteixo, i dic, i em torno a dir, i em pregunto, i al·lucino, i sobrevisc perquè "como me amo", i perquè "hoy no puedes hacerme daño", però em pregunto, com, després de ser tant estúpid d'haver deixat la conversa a mitjes, abans de conèixer tan sols el nom, potser per això, dic, al final, tard i una mica etílic, em pregunto, perquè, dic, al preguntar-li si em donava el telèfon per quedar un altre dia, que me n'anava, com, dic, i torno a preguntar-me, s'atreveix, dic, i em pregunto, i té la força, els ovaris, la genètica, la imposició alemana i la crueltat freda, que va doldre com un tret, de dir-me: nein.

Ahir, sort en vaig tenir del meu nou artilugimusical i de Love of Lesbian (aka LOL).

Como me amo.

11 comentaris:

Maria ha dit...

eh, que el món és ple de cubanes, eh!!! (quin gran frase, per favor!)

més enllà del contingut m'ha agradat molt el text en sí, en la forma!

gurbai!

(t'acabo de meilar)

Anònim ha dit...

Jajaja, que'ts crack! Terapia lollística, tres gintònics més, i a otra cosa.

Yeral ha dit...

Maria, que no era cubana! És per això que va dir nein i no va ni accedir a donar-me el telèfon. Arriba a ser cubana i és ella que m'acosa... jej... i parlo des de l'experiència d'haver estat a Cuba i compromès i fidel (el pitjor que hi ha per la pròstata) ;)
Gràcies pel "piropu".
Gurbai, gurbai... (et contesto més tard).

Perdi, gràcies pels LOL. Sense ells la meva vida aquí no seria el mateix. El meu artilugi, quan poso "canciones aleatóeias" només em posa LOL: "Me amo", "Villancico para mi cuñado Fernando", "Universos infinitos", "Dios por Dios es cuatro"... Els gintònics cauran dissabte, suposo, que marxo a Frankfurt a veure a l'Ernie Watts!!! (un saxofonista magnífic!).
Ah, i "crack lo serás tu"! ;)

Una abraçada pels dos i casacún!

fent història... ha dit...

¬¬' ja ho havia pillat que no era cubana... era per dir la frase...

;)

Yeral ha dit...

Ara fas història tu...?? Cullons, ets un sac de "suspreses".

Chau chau bai bai, lulú...

Sergi ha dit...

Oh, això significa una altra derrota? Llàstima. Hauré de donar una altra oportunitat als LOL, ja que sembla que van bé per la teràpia, i mai se sap...

Anna Tarambana ha dit...

Nen, val més un nein a temps que moltes llàgrimes després, no? :P

M'agrada el text i potser no era la intenció, però m'ha fet gràcia!

Yeral ha dit...

Tarambana, sí que era la intenció. Era més una pretenció literària que un desencant. No n'hi havia per tant (tenia uns ulls preciosos, això és tot...). Amb el text només volia jugar, i que juguessiu amb mi!

Maria ha dit...

començo a fer història, jejeje!! És una "projecte" engegat amb un cole·lega que ja veurem si funciona. Tot just acabem d'engegar motors!

(he rebut el mail! quina il·lu! La resposta ben aviat!)

Miris ha dit...

Només volies jugar??? jugar, jugar... ai, ai, ai!!!
yeral, torna ja d'una vegada cagundeunostrusinyor i juguem tots plegats!!!
que tinc moltes coses per explicar-te joé!!!!

petonassus a cabassus cabòries i adhuc una abraçadota!!!!!

Miris

proudemax ha dit...

És que encara no ha après bé l'alemany, no t'hi capfiquis.

Igual es pensava que t'estava donant el primer número del seu número de telèfon: (n)ein zwo (n)ein...