dimarts, de juliol 10, 2007

Scaramouche

Scarlett Johanson està a Barcelona. I jo em pregunto, què hi faig a Würzburg??? Mare de déu. No tinc paraules per definir l'estupidesa d'aquesta situació. No puc esperar més. Demà mateix agafo un vol i m'en vaig a veure-la... El cabrón del Woody no és pas tonto. El tio agafa i diu "mira, vaig a buscar una nova mussa..." i tria l'Scarlett. Posats a triar... Si la veieu digueu-li que no la he trucada degut a que sóc fora, concretament, a Alemania.

Avui no he quedat pas amb la Scarlett, però. Avui ve a casa la Sarah, una amiga alemana molt maca a qui li ha tocat molt l'ombra (un dia ja us explicaré la teoria que tenim amb un gallec, avui la ressaca de Gin Tònic no m'ho permet), a tocar la guitarra. Jeje... Espero que tingui bones mans. Comentari desafortunat... el del Gin Tònic, dic.

La Sarah no és l'Scarlett, però ja li agradaria a la Scarlett, o a la Sarah, o a mi, o al teu pare o a Snoopy. Ben maca que és... i ja us dic, és d'obaga.

A veure què toquem aquest vespre amb la Sarah... Ja us explicaré si ens hem basat en Bachianas Brasilenyes d'Hèctor Villalobos, o en aburrits estudis de'n Sor.

Txinpón.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Com t'ho diria...? Ets un tros de depravat. Però ets un tros de depravat per fer-nos dentetes i no explicar més detalls! Cada setmana parles d'una noia nova, serà hora d'explicar alguna cosa del que fas amb elles... a part de tocar la guitarra... no toquen elles cap altre instrument...?

Yeral ha dit...

Em sap greu amic Xexu, però tot el que dic és tot el que hi ha. No toquen res més que no sigui eteri... Em toquen la fibra sensible: ahir mentre estava amb la Sarah, la seva germana la va trucar i van tenir una conversa força apassionada i delicada i la Sarah es va quedar tocada a causa d'aquesta, i estava plorosa i amb ràbia i jo que la volia consolar però... es clar, no em vull excedir, sóc un cavaller i... Bé... res de res. Som molt bons amics, de moment. Res més. I ara per ara, Ella, la Sarah és qui centra les meves secrecions dopamin/adrenalin/serotoninèrgiques... Bioquímica de l'amor, ja saps...