dimarts, de juliol 03, 2007

Llibert Fortuny i els "dançaries" de Bremen



He flipat. He flipat en colors! L'amic Dani Daniel, fa un moment a través del Msn m'ha dit: "mira això..." i la sorpresa ha estat majúscula quan he vist allà al damunt de l'escenari a l'Uri, el Guillem, i l'Arnau (els organitzadors de l'event a qui se'ls ha d'aplaudir i agraïr això, cullons... què gran!!!), a més d'un servidor, en Carles i algún espontani més, dançant o millor dit, fent el panoli amb en Llibert Fortuny tocant a fondu amb el seu Electric Quartet a la Pça. Can Quitèria de Sant Cugat en un concert memorable!!!

Que visqui el jazz modern, Weather Report, el Bitches Brew de Miles i el Quartet de'n Fortuny!

Jo no tinc paraules. Espero les vostres.

5 comentaris:

- leiCs - ha dit...

Molt b, M'ha agradat moooolt. Força divertit el concert, de veritat q em va sorprendre (i vosaltres a l'escenari tmb)...

Aaaaats ha dit...

hola petitó!
com estàs?
t'escric aquí perquè sé que em llegiràs més ràpid...m'han agafat al màster en gestió del patrmoni cultural!!!començo al setembre!! buf, ahir vaig anar a la sessió informativa i té una pinta increïble..això si! a currar com una cosaca.

t'estimo, trosset de cor amb potes. t'estimo moltíssim.
ciao ciao bacalao

la prima més fina*

Miris ha dit...

Carai Yeral!!!Això si que es venir de visita a Sant Cugat i triumfar com les cabres, eh?? LLàstima que m'ho vaig perdre!!!
Petons a dojo!!

Sergi ha dit...

Això és enyorar-se. Segur que a Alemanya això no ho pots fer, no t'imagino jo pujant a l'escenari de Rammstein i fent aquest saltironets... ho podries provar... però no ho veig recomanable per la teva integritat anal...

Unknown ha dit...

Balles molt bé Mr. Yer però crec que haurien d'haver cridat els de seguretat, de manera estricatament necessaria pel bé de tots el éssers humans i no humans.