dimarts, de juliol 24, 2007

El Bròquil estrena capçalera!!

A que és xula? Opineu, jovent, opineu...

Ara, teniu en compte una cosa: a mi m'encanta la nova capçalera, i m'encanta el meu blog! Així que... ho teniu difícil perquè canviï d'idea...

I aquí us deixo una cançó de regal:


Damien Rice... quin nou disc!!!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Home... no sé... és així molt Warhol, amb molts coloraines... no sé, no sé...

Que és molt xula nen! Així m'agrada, personalitzant el blog, ja es nota que t'agrada, si senyor, l'estàs deixant molt mono.

Unknown ha dit...

Sí, que és Warhol Sí!! I bé, aprofito per presentar-me perquè he de confessar que fa poc t'he afegit al meu Google reader, així que m'avisa cada cop que actualitzes el blog... és que m'hi he enganxat, què vols que et digui, perquè ric molt amb les teves peripècies per Würsburg (o com s'escrigui)i...per on anava? ah sí, que sóc la Georgina, amiga d'en Xexu, i del GG, i la Rachel, i bueno, que el món és un mocador, i al final he acabat llegint el teu blog, dia sí i dia també, així que enhorabona per la capçalera, que li escau molt!

Georgina

PD: jo també vaig anar fa poc a un concert del Llibert Fortuny, que era La Pedrera, em va encantar. Tot i que no vaig fer de dansaire...jeje. Que bo el vídeo!

Lluna ha dit...

A mi m'agrada molt!

És clar que a mi m'agrada tot el que tingui molts colors! (Tinc 28 anys, o en tinc 2?)

Unknown ha dit...

M'adrada, gran estil, per un moment pensava que hauries posat la folclòrica que tens al costat, o a Beeman, bé, de fet m'agrada més Beeman, un heroi tan sexy, buff, hauries de cambiar la capcelera, volem en Beeman ja!!!

Anònim ha dit...

Uf, que bé que ho has arreglat! Quan ahir vaig veure que tenies el bloc amb la justifació centrada, casi que la palmo del susto...

Unknown ha dit...

Sí, sí, és molt xula la capçalera